Smartschool is het online leerplatform van onze school. Alle ouders krijgen toegang tot Smartschool via een eigen co-account. Ook onze leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar krijgen toegang tot smartschool.

Als ouder heb je een co-account gekoppeld aan het Smartschoolaccount van je kind. Je meldt je aan met een gebruikersnaam én met je eigen wachtwoord.

Je kan Smartschool raadplegen via een browser op je computer. Dan surf je naar bsdebrug.smartschool.be. Maar je kan eveneens de Smartschoolapp installeren op je smartphone. Die app kan je vinden in de Google Play Store of de App Store van Apple.

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan de gebruikersnaam in op de aanmeldpagina van Smartschool en klik op “Wachtwoord vergeten?”. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd via e-mail.

Smartschool heeft een zeer uitgebreide handleiding. Die kan je raadplegen door bovenaan rechts op “Handleiding” te klikken wanneer je bent aangemeld . Zit je toch nog met vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.