Beste ouders, Graag even een woordje uitleg over de inschrijvingen voor schooljaar 2019-2020. 

De inschrijvingsperiode is decretaal opgedeeld in drie delen: 

– van 1 februari tot en met 14 februari 2019 is de eerste voorrangscategorie aan de beurt. Deze is bestemd voor het inschrijven van broertjes en zusjes die reeds school lopen op De Brug. U kan hiervoor gewoon een afspraak maken met ons secretariaat via het nummer: 03/ 636 11 44 of via smartschool: Marleen Deschacht. Hier wordt niet gewerkt met een digitale aanmelding. Opgelet: na 14 februari is de voorrangsperiode wettelijk verstreken en dient u aan te melden vanaf 1 maart. Er is ontzettend veel vraag voor inschrijving, laat de periode dus best niet verstrijken! 

– van 15 februari tot en met 28 februari 2019 is de tweede voorrangscategorie aan de beurt. Deze is bestemd voor de kinderen van ons personeel. Ook deze inschrijvingen verlopen gewoon via het secretariaat zonder digitale aanmelding. 

– vanaf 1 maart 2019 is de derde voorrangscategorie aan de beurt. Het betreft hier nieuwe Peuters, kleuters en leerlingen. Peuters die geboren zijn in 2017 kunnen ingeschreven worden, ook al starten zij pas op 1 september 2020. Om kampeertoestanden zoals vorig schooljaar te voorkomen, werken we dit schooljaar met een digitale aanmelding op 1 maart. De gemeente Brecht heeft gekozen om dit jaar nog geen algemeen aanmeldingssysteem te voorzien. Het betreft dus enkel een aanmelding voor Bs. De Brug.

Wenst u na 1 maart in te schrijven, gelieve dan contact op te nemen met ons secretariaat.

Ik geef jullie deze info graag mee zodat u eventuele vragen van familieleden, vrienden of kennissen ook kan beantwoorden. Op onze website vindt u ook een overzicht van de huidige capaciteiten. Deze zullen regelmatig worden aangepast naargelang het aantal inschrijvingen in de eerste twee categorieën. Indien u nog verdere vragen heeft, laat het ons dan graag weten. 

Met vriendelijke groet, Griet Rossau, Directeur Bs. De Brug